Om Kriblende Gleder

Det hele startet vel da jeg var fire år og fikk et broderisett med fine små korsstingsduker til jul. For en fantastisk gave! Siden lærte jeg å strikke. Om det var mamma eller pappa som introduserte meg for det, er jeg sannelig ikke sikker på! Da jeg var rundt seks-års alderen fikk jeg lære den utrolig anvendelige hekleteknikken av tålmodige Faster. Det fikk virkelig sving på de kreative utfoldelsene. I starten var det helst vesker, skjerf, blomster og barbieklær som ble krèert, men etterhvert ble det hatter, luer, sokker, duker, gensere og sleng i buksene.

Jeg gikk en del på basar i barndommen og da vant jeg minst èn nuperelleduk. Jeg var overlykkelig! Det var noe av det fineste jeg hadde sett. Skåret i gleden var bare at ingen av de jeg spurte visste hvordan man slår nupereller. For noen få år siden lærte jeg det via bøker og internett. En barndomsdrøm gikk i oppfyllelse.

I ti-tolv års alderen leste jeg om hakking i et ukeblad. Enda en spennende håndarbeidsteknikk! Dette måtte jeg lære meg. Jeg fikk tak i en hakkenål av metall med krok i den ene enden. Men nåla var så tynn og hakkearbeidet ble altfor fast, så hakkingen ble lagt på is i mange år.

Da min første lille skatt kom til verden, innså jeg at endel av mine privat-interesser måtte vike for amming, kos og klesvask, pluss alt det andre som følger med å få seg en egen familie. Det kommer jeg nok aldri til å angre på. Men da ungeflokken var vokst til tre, og minstemann nærmet seg ett år, da kjente jeg virkelig det begynte å krible i de kreative cellene, etter mange år uten noen nevneverdige håndarbeidsprosjekter. Jeg bestemte meg for at nå var tiden inne til å ta fatt på de kriblende, kreative gledene igjen.

Jeg begynte å blogge, til nytte og inspirasjon for meg selv, og forhåpentligvis andre. Vi hadde nettopp flyttet til Etne, og jeg var så heldig å få bli med i en gruppe med kreative damer. Der ble jeg inspirert til å begynne med hakking igjen. Jeg fikk tak i hakkenåler av bambus med krok i begge ender. Det gjorde det mulig å hakke rundt. Nye muligheter er alltid inspirerende! Etterhvert fikk jeg tak i hakkenåler i flere størrelser og varianter. Da det var ganske vanskelig å få tak i til en rimelig pris, begynte jeg å importere og startet eget firma 08.05.2012.

Produktutvalget består foreløpig av diverse varianter av hakkenåler, strikkepinner, heklenåler og etui.

Målet er 100 % fornøyde kunder, derfor tar det ikke lang tid fra bestilling til mottakelse av varen. Og derfor skal prisene være konkurransedyktige.

Inntil nylig har jeg tatt imot bestillinger via epost, på bloggen min. Men da denne metoden er unødvendig tungvint for kunden, og litt uoversiktlig, har jeg brukt endel tid på å få til en ordentlig nettbutikkløsning, som nå er klar til bruk. Den er fortsatt under utarbeidelse, så takk for tålmodigheten! Likevel håper jeg den vil gi deg en god produktoversikt og en opplevelse av brukervennlighet.