Etnemarknaden

Etnemarknaden 2016

De fire neste dagene skal det være Etnemarknad i bygda. Landbruksbygda Etne er snudd på hodet i regnet. Bøndene må utsette forhøstingen, men det er festivalstemning. I morgen braker det løs for alvor, og Kriblende Gleder (under “dekknavnet” Maria Tøtlandsmo) stiller på stand C42, sammen med andre “utøvende håndverkere”. Sammen deler vi et stort hvitt telt på uteområdet, mellom lekeplassen og tivoliet. Jeg gleder meg! Det blir fint å sitte i min grønne sofa å holde på med gimping, hakking, nupereller, og kanskje få være til inspirasjon for noen.

Min polske venninne, Anna, skal også være der. Hun er en dreven nuperellemaker, og om du er interessert, er det mulig å få kjøpt noe av det hun lager. Stikk gjerne innom oss!

Skulle det begynne å krible i fingrene, har jeg utstyr på lager til de nevnte håndarbeidsteknikker, med flere. Også “firkantstrikkepinnene”, KnitPro Cubics, med utskiftbar vaier, er nå tilgjengelig. (OBS! Begrenset lager.)

Da sees vi vel muligens i løpet av helga da?

 

 

Kriblende Gleder - går nå over til Vipps!
Nå finnes det en egen liten butikk for håndarbeidsutstyr, inne i Vipps! Søk opp Kriblende Gleder i Vipps-appen, og skaff deg utstyret du mangler!

Nettsiden har dessverre problemer med å ta imot bestillinger.
Har du ikke Vipps, tas bestillinger imot på epost: post@kriblendegleder.no.
Forhåndsbetaling praktiseres. Dismiss